cart
Hartenwerk - coaching voor harde werkers

Werkwijze

raymonde van zijl

Hoe werk ik? 

We beginnen met een korte kennismaking: via de mail, telefonisch, live of via zoom. Vervolgens stuur je een intake-formulier. En we maken een afspraak voor een eerste sessie. Trajecten zijn kortdurend. We bekijken samen hoe vaak het nodig is. Klaar is klaar. Sessies duren meestal 2 uur. Mijn uurtarief is €85,- excl btw per uur. Voor bedrijven is het tarief opvraagbaar.

Mijn aanpak is gericht op het realiseren van verbetering, bij jou. En hierin werken we samen. Dat doen we in alle rust. Ik kijk goed wat wel of niet bij jou past. En of het werkt. Van jou vraag ik inzet om daadwerkelijk voor een verandering te gaan. 

 

Voor wie?

 

Methoden die ik gebruik:

IEMT: Dit is een techniek waarbij de client snel met zijn ogen beweegt terwijl hij zich het trauma herinnert. Een effectieve manier om het brein te resetten. Werkt goed bij negatieve gevoelens en overtuigingen, faalangst, depressie, traumabehandeling, PTSS en loslaten van angst & fobieën.  Lees hier meer. 

TFT: Thought Field Therapy (TFT) is een psychologische behandeling, ontwikkeld door de Amerikaanse psycholoog Roger Callahan. Het is een tapping methode waarmee een verscheidenheid aan geestelijke en lichamelijke kwalen kan worden behandeld. Er wordt gewerkt met ‘tikken’ met de vingers op meridiaanpunten op het bovenlichaam en handen. Er wordt gewerkt met negatieve emoties, posttraumatische stressstoornis, depressie, angst, verslaving en fobieën. Lees hier meer. 

Oldpain2go: OldPain2Go® is een methodiek die kan helpen chronische pijn te verbinden of uit te zetten. Aangezien de pijn niet gekoppeld is aan (recent) letsel, is er geen nut of noodzaak meer voor de pijn en kan deze worden uitgeschakeld. OldPain2Go®  is als het drukken op een resetknop van een brandalarm dat nog steeds afgaat in een gebouw waar 10 jaar geleden brand was. Lees hier meer.

 

Voel jij je aangesproken?

Meld je hier aan. Dan bellen we (06 24267980) of je komt live kennismaken. Je bent van harte welkom!

 

 “Ik liet teveel toe en doe dat nu anders. Ik ervaar meer zelfvertrouwen en laat mezelf op tijd horen. Dat zorgt ervoor dat ik zoveel lekkerder werk”. Medewerkster Rabobank

  
“Ik ging conflicten altijd uit de weg en ervoer veel spanning. Na de IEMT sessies is er veel veranderd. Ik ervaar mezelf veel meer, mijn grenzen. En ik voel me rustig en ontspannen.” Medewerker Gemeente


 “Het coaching traject heeft mij veel gegeven.  Ik ben rustiger geworden, vraag eerder hulp, in plaats van in mijn eentje door te worstelen. En hierdoor gaat het werk ook beter. Ik ervaar meer ontspanning en plezier.” Medewerkster Kiwa