cart
Hartenwerk - coaching voor harde werkers

Raymonde

Wat ik het liefste doe? Ik wil mensen gelukkig maken. Zo simpel is het. Ik wil ze verlossen van hun last. Last die hindert om lekker te werken, om blij op te staan en aan het eind van de dag weer blij naar huis te gaan. Ik wil dat mensen sprankelen, lachen en nieuwe plannetjes maken.

Dat dus.

Mijn wens om mensen gelukkig te maken is er al lang. Toen ik 15 jaar was wist ik het: ik wilde psycholoog worden. Mensen genezen. Inmiddels ben ik 50 jaar. En ik kan zeggen dat ik het spoor niet losgelaten heb. Eigenlijk ben ik steeds meer en beter aan het uitvoeren wat ik toen al wilde. In het begin durfde ik nog niet voluit voor die route te gaan, maar dat gaat steeds beter. Je eigen route volgen, dat vraag lef en eerlijkheid naar jezelf. Iedere keer weer.

Ik werk graag met harde werkers. Mensen die goed in hun werk zijn, er vol voor willen gaan én zichzelf voorbij hollen. Die grenzeloos zijn naar zichzelf, gespannen zijn en teleurgesteld. Vaak ervaren ze ook fysieke klachten die hen behoorlijk in de weg zitten.

En ik wil ze weghalen bij de afgrond. Voorkomen dat ze uitvallen of omvallen. Hulp bieden en dingen aanpakken zodat ze weer ontspannen en blij hun werk kunnen doen. En zichzelf vertrouwen in hun enthousiasme en gretigheid.

Het mooiste in mijn werk is dat ik mensen zie veranderen. Ik mag een tijdje met ze meelopen en ik zie ze weer blij worden.

Met wie ga je in zee als je bij mij aanklopt? Wie is Raymonde? Ik ben psycholoog in hart en nieren. Waar ik ook ben, ik duik op iedere moment graag de diepte in. Maar, ik houd ook van het speelse en wil dingen graag net even anders doen, losser. Mijn website laat dat denk ik al zien. Verder ben ik trouw en zorgzaam. Voor wie er ook maar in mijn buurt komt.

Een mooie basis voor Hartenwerk.

Wil jij stappen zetten? Bel of app me: 06 24267980. Of mail voor een afspraak via het contactformulier.

Wil je wekelijkse inspiratie?

Meld je aan voor de wekelijkse peptalk-post. Ik schrijf (en teken) korte berichtjes om jou blij te maken én om je wakker te schudden om lekker te gaan leven.