cart
Hartenwerk - coaching voor harde werkers

Raymonde

Wat ik het liefste doe? Ik wil mensen gelukkig maken. Zo simpel is het. Ik wil ze verlossen van hun last. Last die hindert om lekker te werken, om blij op te staan en aan het eind van de dag weer blij naar huis te gaan. Ik wil dat mensen sprankelen, lachen en nieuwe plannetjes maken.

Dat dus.

Mijn wens om mensen gelukkig te maken is er al lang. Toen ik 15 jaar was wist ik het: ik wilde psycholoog worden. Mensen genezen.

Inmiddels ben ik 53 jaar. En eigenlijk ben ik steeds meer en beter aan het uitvoeren wat ik toen al wilde. In het begin durfde ik nog niet voluit voor die route te gaan, maar dat gaat steeds beter. Mijn eigen route volgen, dat vraagt lef en eerlijkheid naar jezelf. Iedere keer weer.

Ik werk graag met harde werkers. Mensen die goed in hun werk zijn, er vol voor willen gaan én zichzelf voorbij hollen. Die grenzeloos zijn naar zichzelf, gespannen zijn en teleurgesteld. Vaak ervaren ze ook fysieke klachten die hen behoorlijk in de weg zitten. Het mooie in mijn werk is dat ik mensen mag helpen en ze blij zie worden. 

En wie is Raymonde? Ik ben psycholoog in hart en nieren. Ik houd van mijn vak. Van mensen, van diepgang. Maar ook van humor, van luchtigheid, van rare dingen doen. Anders doen. Koud water. Voetbal. Tekenen. En veel hart voor de mens. 

Wil jij stappen zetten? Bel of app me: 06 24267980. Of mail voor een afspraak via het contactformulier.

Opleidingen

De opleidingen die ik gevolgd heb, zeggen iets over mijn belangstelling, mijn fascinatie, mijn leergierigheid en mijn expertise:

Psychologie (UvA), Itip coach-opleiding, Integratieve Coach-opleiding Groundwork, IEMT opleiding bij Anne ten Brinke, OldPain2Go, TFT (Thought Field Therapy) trauma techniek, training Kernoorzaak, The Work van Byron Katie & IEMT, TRE training, masterclass Gabor Mate, Clown Leefschool, Secure Base bij Jacob Wielink, Koud water training bij Sportrusten, Systemisch Werk en binnenkort… Artist Wake Up Call traject bij Sabine Wisman!

 

Wil je Inspiratie-Post?

Meld je aan voor de wekelijkse peptalk-post. Ik schrijf (en teken) korte berichtjes om jou blij te maken én om je wakker te schudden om lekker te gaan leven.