cart
Hartenwerk - coaching voor mensen die luchtiger willen leven

Raymonde

Laat ik nou net niet heel luchtig geboren zijn! Ik ben serieus, wil het goed doen, geen fouten maken, mensen niet teleurstellen en zeker niet tegen het hoofd stoten. Een vermoeiende kant hoor.

Gaande mijn leven ben ik een aantal keer goed gestruikeld en weer opgestaan. Ik heb geleerd om mijn grenzen te voelen en te bewaken. En ook mijn wensen te voelen. Want o o o, wat kunnen wensen toch met een dikke deken bedekt zijn.

Om los te komen van al die beklemmingen, van ‘hoe het hoort’, van ‘wat anderen verwachten’…en wat je inmiddels zelf ook van binnen HELEMAAL gelooft…; dat is een flinke klus.

Op dit vlak ben ik niet volleerd, maar wel gepassioneerd om mensen verder te helpen. Mensen die sterk op anderen gericht zijn, zichzelf voorbij lopen en heel kritisch naar zichzelf zijn.

Ik werk graag met voorzichtige en te aardige mensen. Mensen die niet meer geloven dat ze ooit luchtig zullen leven. En goed voor zichzelf zullen kiezen en zorgen.

Is dat wat voor jou? Wacht dan niet langer. En waag het erop.

Ik heb mijn leven lang geleerd. En weet dat er veel veiligheid nodig is om jezelf te verkennen. Ik ga je niet opjagen maar ga je wel aanmoedigen. Ik houd de drempels laag en houd zelf van ‘gewoon zijn zonder opsmuk’, van humor en van kwetsbaarheid.

Wil jij stappen zetten? Boek een gratis kennismakingsgesprek.

Ik ben Noloc geregistreerd loopbaancoach en psycholoog. En ik heb aanvullende opleidingen gevolgd in: de savickas methode, integratieve coaching, systemisch werk en IEMT (variant op EMDR).

De tekeningen die je ziet, maak ik zelf. Tekenen vind ik een mooie extra taal! En ik hoop er heel veel mensen mee te kunnen bereiken.

Meer lezen?

Iedere week moedig ik mensen aan om aardiger naar zichzelf te zijn. Wil jij dat ook? Meld je aan!