cart
Hartenwerk - coaching voor harde werkers

Waar was ik dit jaar mee gevuld?

Een goede vriend stierf. Dat is heel groots. Het leven is onvoorspelbaar en doet wat het wil. Verdrietige en gelukkige wendingen. En aan ons om daar zo goed mogelijk doorheen te gaan

Wat moet je doen om niet verteerd te worden door angst, pijn of somberheid? Wat helpt om je vredig, nieuwsgierig en vrij te voelen? In de loop der tijd heb ik aardig wat manieren gevonden. Maar toch, mijn zoeken gaat door…

Ik verdiepte me in twee boeken. En een fascinerend gedachtegoed. Beiden schrijvers schrijven over loslaten van zware gedachten. Je niet hechten aan wat je denkt. En zorgen dat je weer uit die verstrikking komt. Zodat je een vrij en licht mens wordt.

Prachtig. Mocht je nieuwsgierig zijn, lees mee!

Nog geen reacties.

Reacties zijn gesloten.