cart
Hartenwerk - coaching voor harde werkers

Op mijn lijf geschreven

Achter iedere loopbaan zit een persoonlijk verhaal.

Waarom zijn dingen zo gelopen als ze zijn gelopen? En bleef je zo lang op die ene plek zitten? Waarom ben je zo tot het uiterste gegaan en totaal leeggelopen? Waarom zeg je geen nee? En…waarom doe je werk dat eigenlijk niet bij je past? Waarom ga je hier zo lang mee door?

Precies hier duik ik erin. Hier ligt mijn passie.

Spanningsklachten, angst, onzekerheid, grenzeloos doorgaan, boosheid, depressie, paniek…ze kunnen zo enorm in de weg staan.

In de loop van de jaren heb ik steeds meer methoden verzameld die fantastisch werken. Die helpen om klachten weg te nemen en om hardnekkige gewoonten los te laten. Niet teveel praten. Wel ervaren, terug speuren, doorvoelen, spanning kwijtraken en er anders naar kijken.

Dit is het mooiste werk wat ik maar kan bedenken.

Op mijn lijf geschreven.

Raymonde

Nog geen reacties.

Reacties zijn gesloten.