cart
Hartenwerk - coaching voor harde werkers

Klaar met Astma

Hooikoorts, astma, je zou toch niet bedenken dat je daar met een praat-sessie van áf kunt komen? Het antwoord is ja. Het kan.

Sinds een jaar gebruik ik een techniek waarmee je chronische pijnklachten of andere symptomen kunt verminderen of zelfs in z’n geheel kunt stoppen. Pijn is een signaal om je ergens voor te waarschuwen. Wanneer de waarschuwing oud is, is het de vraag of je nog iedere dag gewaarschuwd moet worden.

Afgelopen week ging ik aan de slag met iemand met hooikoorts én iemand met astma. Beide vrouwen hadden al jaren klachten en gebruikten dagelijks medicatie. En ondanks de medicatie ervoeren ze dagelijks last van de symptomen.

Ik zocht met beide vrouwen naar het startmoment van hun klachten. En naar wat hun brein over de situatie van toen geconcludeerd had. Vervolgens keken we of het brein bereid was om de oude respons los te laten. Bij beide vrouwen was dit het geval. De reactie hoorde bij ‘toen’ en was nu niet meer nodig.

Beide vrouwen gebruiken nu geen medicatie meer. Bijzonder toch!

De hoogste tijd om meer aandacht aan deze techniek te besteden. OldPain2Go dus. In te zetten bij chronische pijn, artritis, fibromyalgie, reuma, littekens, oud letsel maar ook bij angsten, fobieën en hooikoorts. De vrouwen die afgelopen week bij me aanklopten zijn heel blij. Hun klachten zijn afgenomen en ze laten hun medicatie liggen.

Maakt het je nieuwsgierig? Heb je ook chronische klachten? Laten we kijken wat ik voor je kan doen.

Nog geen reacties.

Reacties zijn gesloten.