cart
Hartenwerk - coaching voor harde werkers

Een diploma rijker!

Een diploma rijker!

Nieuwe ontwikkelingen laat ik jullie graag weten. Dit keer heb ik een hele boeiende techniek geleerd. Afgelopen zomer volgde ik een opleiding bij Monique Vrolijken: OldPain2go. Een techniek waarmee je chronische pijn leert stopzetten. Fascinerend…! We zijn zo gewend dat pijn in chronische situaties blijft. Toch is er heel vaak een ingang om oude pijnsignalen stop te zetten.

Met deze methode stel je het onbewuste brein in de gelegenheid om de noodzaak van de oude pijn opnieuw te beoordelen en dan te verminderen of te verwijderen.

Ik heb mijn eerste successen al geboekt! Iemand met restklachten na de ziekte van Lyme (aangetaste zenuwen en daardoor spanning in het been en sterke gevoelssensaties in de voet) bij wie deze klachten nu nagenoeg zijn verdwenen. En iemand anders die na een val jarenlang last hield van haar knie. Ook bij haar zijn de klachten voor het grootste deel verdwenen. Hoe mooi is dat!

Nieuwsgierig? Neem maar eens eens kijkje op mijn website. Wie weet kan ik voor jou wat doen.

Nog geen reacties.

Reacties zijn gesloten.