cart
Hartenwerk - coaching voor harde werkers

Appels

Ze (37) kon al jaren geen appels eten. Ja, een heel klein hapje. Dan begon haar tong al te reageren. Een allergische reactie. De allergie was in de loop der jaren ook uitgebreid naar kersen, ananas, perzik en aardappel.

Ze kwam bij mijn praktijk om te kijken of ik er iets mee kon. De techniek die ik gebruik is bij allergieën zeker de moeite waard.

We stonden stil bij het moment dat ze voor het eerst last kreeg. Dat wist ze nog wel. Het was in de zomer, toen ze 19 jaar was. Ze was op een plek waar ze zich echt niet op haar gemak voelde. Precies op die plek kreeg ze haar eerste aanval. Bij het eten van de appel begon haar lijf heel heftig te reageren. Dit had ze nog nooit meegemaakt. Ze schrok behoorlijk en was bang dat haar keel dicht zou gaan.

Dit was dus de eerste keer. En vanaf dit moment bleef de reactie op appels komen. Nou is een appel op zich niks gevaarlijks en tóch geeft het lijf een sterke reactie. Die overreactie past of hoort bij de situatie van toen in die zomer. Je brein onthoudt dit. En zo krijg je een terugkerende reactie.

Oldpain2go is een techniek die je kunt inzetten om allergische reacties te verhelpen. Mijn cliënte eet inmiddels alles weer. Hoe fijn is dat!

Iets voor jou? Neem gerust contact met me op.
 

Nog geen reacties.

Reacties zijn gesloten.