cart
Hartenwerk - coaching voor harde werkers

Wat als een pil niet helpt?

Er zijn heel veel mensen met pijn of klachten die maar blijven voortduren. Hoofdpijn, rugpijn of kniepijn. We zijn gewend om pijnstillers te pakken. De redder in nood. Maar wat als dat niet helpt?

Een tijdje terug had ik een cliënt die bij me kwam omdat hij niet meer sliep. Hij was gevallen, had z’n heup gebroken en vanaf dat moment sliep hij niet meer. En dat duurde al bijna een maand! Zijn slaapmedicatie deed niks. De huisarts verwees hem door.

Je lichaam reageert eigenlijk altijd op ‘iets’. Maar wat dan? En, hoe kom je dan van je klachten af? De methodes die ik gebruik (IEMT en OldPain2Go) zijn kansrijk. Ze haken in op het onbewuste brein. Een belangrijke plek om mee te werken! Pijnlijke of angstige ervaringen nestelen zich in die opslag. En gaan ‘aan’ wanneer iets in de situatie lijkt op wat je eerder meegemaakt hebt. Met IEMT en OldPain2Go kun je blijvende verandering creëren. 

Ik zette IEMT in bij mijn niet-slapende-cliënt. De lading van heftige herinneringen werd met behulp van oogbewegingen zachter gemaakt. Neutraal gemaakt. Verwerkt. Er kwam meer boven dan hij vooraf had gedacht. Het onbewuste brein haalt feilloos alle herinneringen op die in dit kader relevant zijn. Die eerste nacht na de sessie begon de slaap weer op gang te komen. Eindelijk kon hij weer uitrusten en opladen!

Maakt het je nieuwsgierig? Neem gerust contact met me op.

Nog geen reacties.

Reacties zijn gesloten.