cart
Hartenwerk - coaching voor harde werkers

Trump en Raymonde

483208412-real-estate-tycoon-donald-trump-flashes-the-thumbs

Overal waar ik kijk zie ik hem. Op elke nieuwssite. Iedereen praat over hem. Dat krijgt hij toch maar voor elkaar. Hij doet iets wat ik niet doe. Of niet kan.

Gisteren was ik weer eens broedend op mijn PR. Hoe zet ik me als coach in de schijnwerpers? Eerlijk gezegd houd ik meer van het coachen zelf. Lekker 1 op 1 met cliënten aan de slag. Op zoek naar meer geluk, meer sprankeling. Wat is er mooier dan dat?

Maar goed. Ik kijk nog eens naar Trump. En ik zie wat hij met gemak doet. Hij wil zichzelf aan de hele wereld laten zien. Geen enkele rem. Althans, daar lijkt het op. Hij gelooft dat de wereld beter af is met zijn bijdrage. Met wie hij is.

Daar zit wat in. In die overtuiging! Namelijk, dat je ten diepste gelooft dat jouw bijdrage er toe doet. En ik zeg het nog maar een keer: dat je ten diepste gelooft dat jouw bijdrage er toe doet.

Een ding is zeker. Trump gelooft daar heel sterk in. En ik zou er persoonlijk ook wel wat meer van willen hebben. Iets meer aannemen dat het goed is. Goed genoeg is. En dat het zinvol is wat ik bijdraag.

Over dat thema: GELOVEN IN JEZELF en vrijer worden van alles wat je tegenhoudt om jezelf te laten zien, daar coach ik mensen in. Niet omdat ik er daar zelf zo ontzettend goed in ben. Maar omdat ik die weg ken en weet wat er speelt. Wil jij wat met dit thema? Je bent welkom!

Nog geen reacties.

Reageer op dit bericht