cart
Hartenwerk - coaching voor mensen die luchtiger willen leven

Persoonlijke groei

Raymonde van ZijlHoe heerlijk zou het zijn! Wanneer je vrij en blij door het leven gaat! En niet meer zo kritisch naar jezelf kijkt. En dat je lekker zegt hoe jij het ziet. Je niet teveel aantrekt van anderen. Zware dingen sneller van je schouders laat glijden…

Maar nee. Je hebt last van jezelf. Veel  last. Het is net of je op eieren loopt. Je weegt alles wat je doet. Je wil alles goed doen. Aardig zijn. Voorkomen dat je anderen tegen het hoofd stoot. En je kunt lang blijven doordenken. Malen. Had ik niet dit…? En hoe moet ik dat…? Waar doe ik goed aan?

Gek word je ervan. Hier wil je van AF! Je wilt loskomen van al die stemmen in je hoofd. Van alles wat moet. Je wilt RUST aan je hoofd. En LEKKER ontspannen. WETEN dat je het goed doet. Dat je okay bent. Maar dan ook écht.

Dit traject gaat je helpen. Het helpt je om rustig over jezelf te worden. Om steviger te worden. Om vertrouwen te voelen in wie je bent. Om beter te weten wat je wilt. En om dat ook aan anderen te laten horen. Je eigen ruimte in te nemen.

Waar gaat het om in groeitrajecten? Wat ga je doen, uitzoeken en leren?

Binnenwerk:

Ruimte innemen:

Lekker werken:

Wat leveren groeitrajecten je op?

Voor wie?

Wat krijg je per sessie?

Een gesprek van 1,5 uur, een persoonlijk verslag (ideaal, lekker nog een keer teruglezen!), maatwerk opdrachten om thuis mee aan de slag te gaan, volle aandacht.

Begeleiding: 3 soorten trajecten

groeitraject-kort (3 sessies)

groeitraject (8 sessies, half jaar)

groeitraject-plus (12 sessies, jaartraject)

Investering

groeitraject kort: 570,- / groeitraject: 1520,- / groeitraject plus: 2290,- (excl BTW)

Wil je dit? Start met een gratis kennismakingsgesprek.