cart
Hartenwerk - coaching voor mensen die luchtiger willen leven

Werkwijze

Raymonde van Zijl

Ik werk met twee methodes:

IEMT en Integratieve coaching

Daarnaast heb ik de afgelopen 24 jaar veel geleerd van de opleidingen die ik gevolgd heb, de boeken die ik gelezen heb, de intervisie met collega’s, alle cliënten die ik begeleid heb en van de hobbels in mijn eigen leven.

IEMT

Werkt met het brein. Alles wat je meemaakt slaat je brein op. Je leert al doende. Vervelende of spannende ervaringen sla je op, met alles erop en eraan. Alles wat je later ervaart en wat er op lijkt, kan je een zelfde gevoel opleveren. IEMT zet je in al je last hebt van te heftige emoties, ervaringen, overtuigingen of gewoontes.

Voor meer informatie, lees mijn blog over Angst om de snelweg op te gaan.

Integratieve coaching

In je jonge leven leer je hoe je met dingen omgaat. En hoe je als kind geliefd blijft. Iedere keer dat je als kind iets moeilijks meemaakt, ontwikkel je een deel/coping die ervoor zorgt dat je overeind blijft. En dat je het uithoudt en dat je geliefd blijft door je ouders of verzorgers. Integratieve coaching geeft je zicht op je patronen en op stukken van jezelf die uit het zicht geraakt zijn. En het belangrijkste doel van deze benadering is dat je completer en heler wordt.