cart
Hartenwerk - coaching voor harde werkers

coaching

Wil jij dat ook? Lekker energie hebben – Een lijf zonder klachten – Met zin naar je werk gaan – Problemen met gemak aanpakken – Goed voor jezelf zorgen – Weer lachen en relativeren?

Dwingende molen. De drang om – áltijd maar op te springen, van alles weg te werken en op te lossen – is groot. Waarom is ontspannen en relativeren zo lastig? Ik help mensen uit deze ‘dwingende molen’ te stappen.

Aanpakken bij de bron. Mijn begeleiding helpt je om jezelf beter te leren kennen. Ik kijk met je mee hoe dingen gelopen zijn en hoe je geworden bent wie je nu bent. En toch is dat nog niet genoeg. Om écht wat te veranderen dien je met de bron aan de slag te gaan. En met de bron bedoel ik de momenten (eerder in je leven) waarop deze hardwerkende houding ontstaan is. En als je dat doet, kun je blijvend ‘verlost’ worden.

Wat levert coaching jou op?

Een traject bestaat meestal uit 5 tot 10 sessies. Soms is er meer nodig.

Ik werk met sessies van 1,5 uur. Je ontvangt van mij een geschreven, persoonlijke terugblik, (wat niet veel coaches doen, maar wel heel fijn is!) én opdrachten waar je zelf mee aan de slag kan. Ik heb een fijne, ruime praktijkruimte. Ik werk corona-proof. 

Uurtarief particulieren: €65,- excl btw per uur. Tarief bedrijven: opvraagbaar. 

Wil je dit?

Heb je nog vragen? Bel me. Dan kunnen we een online kennismakingsgesprek inplannen.

“Ik zat vast in mijn harde-werken, had hoofdpijnklachten en irritatie richting collega’s. In het traject kwam van alles langs: situaties uit het verleden, zicht op wie je bent, op wat en hoe je dingen doet. Ik stond ‘op omvallen’ maar nu gaat het heel goed met me.” Medewerker Kiwa