cart
Hartenwerk - coaching voor harde werkers

Aan de slag

De hoogste tijd? Ben jij er helemaal klaar mee? Heb je last van jouw veel te harde werken? Staan oude patronen of vervelende ervaringen je in de weg? Lees hier wat ik je te bieden heb. 

Wat bied ik jou? We gaan aan de slag niet alleen op bewust niveau (door middel van praten) maar ook op het onbewuste niveau. Want juist daar ligt de opslag van alles wat je doet en denkt en voelt. Met die opslag werk ik. En werken we aan een verandering. Waardoor je je stevig en gelukkig voelt en makkelijker kan relativeren. Ik help je zo dat je bestand bent tegen een volgende crisis of tegenslag. 

Hoe werk ik?  Ik ben psycholoog en werk al 25 jaar met mensen. Ik maak gebruik van IEMT (integral eye movement therapy), TFT (thought field therapy), OldPain2Go, Integratieve coaching en systemisch werk. Methodes waar je echte verandering mee kunt realiseren. Ze werken allemaal met het onbewuste brein. Met de opslag die daar ligt en die bepaalt dat je nu (of al langer) ergens tegenaan loopt. Behandeling maakt je sterker, blijer en luchtiger.

Aanpakken bij de bron. Mijn begeleiding helpt je om jezelf beter te leren kennen. Om te zien hoe dingen gelopen zijn en hoe je geworden bent wie je nu bent. Toch is dat niet genoeg. Voor échte verandering dien je met de bron aan de slag te gaan: momenten (eerder in je leven) waarop deze hardwerkende houding ontstaan is. En als je dat doet, kun je blijvend ‘verlost’ worden.

Voor wie is dit aanbod bedoeld? Voor ‘harde werkers’ die tot het uiterste gaan. Die grenzeloos zijn in hoeveel ze van zichzelf geven. Maar ondertussen steeds meer last hebben. Bang om dit los te laten, bang om te falen, je somber voelen over hoe het nu is. Geen ‘stuur’ hebben om om te gooien. Ben jij zo’n harde werker? Kies voor begeleiding en bekijk onderstaande trajecten!

Traject: Stress de baas | Goed leren dealen met stress, jezelf en het werk.

Traject: Sterk op je werk | Groeien in zelfvertrouwen, grenzen stellen, weten wat je wilt.

Traject: Klaar met (oude) pijn | Verwijderen van pijn (of klacht) die geen functie meer heeft.

 

Wat levert coaching jou op?

Een traject is maatwerk. Ik werk niet met een vast programma. Ik kijk wat je nodig hebt. Wat bij jou werkt of aanslaat. En ik heb van alles op de plank liggen aan oefeningen, leesvoer en materiaal. Het resultaat van jarenlang bijscholen en veel passie voor mijn vak.

Tarief | lengte traject | vergoeding. * Mijn uurtarief is €70,- excl btw per uur. Het tarief voor bedrijven is opvraagbaar. * Sessies duren meestal 2 uur. Gemiddeld duurt een traject 5 tot 10 sessies. * Vraag of jouw werkgever de kosten wil vergoeden. Begeleiding kan jouw uitval voorkomen en maakt je sterker en effectiever! Mijn begeleiding wordt doorgaans niet vergoed door verzekeraars.

Voel jij je aangesproken? Ben jij in voor een blijvende verandering? Bel of app me: 06 24267980

Wil je kennismaken en verkennen? Maak een afspraak voor een virtuele kop koffie. Of kom bij me langs. Ik bied je 30 minuten (gratis) van mijn tijd aan! Dan kun je kijken of mijn begeleiding bij je past.

Meld je hier aan. Of bel of app me: 06 24267980

Je bent van harte welkom!

 “Ik liet teveel toe en doe dat nu anders. Ik ervaar meer zelfvertrouwen en laat mezelf op tijd horen. Dat zorgt ervoor dat ik zoveel lekkerder werk”. Medewerkster Rabobank

  
“Ik ging conflicten altijd uit de weg en ervoer veel spanning. Na de IEMT sessies is er veel veranderd. Ik ervaar mezelf veel meer, mijn grenzen. En ik voel me rustig en ontspannen.” Medewerker Gemeente


 “Het coaching traject heeft mij veel gegeven.  Ik ben rustiger geworden, vraag eerder hulp, in plaats van in mijn eentje door te worstelen. En hierdoor gaat het werk ook beter. Ik ervaar meer ontspanning en plezier.” Medewerkster Kiwa